Δοκάρια η Σπάθα, τα… γκολ ο Απόλλων

Σπάθα Απόλλων | 19 Μαρτίου 2017, 19:12

Πιο δύσκολα απ' ό,τι ίσως δηλώνει το τελικό σκορ, ο Απόλλων έφτασε στη νίκη με 3-1 επί της Σπάθας την Κυριακή το απόγευμα στη Σούδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 74′, το σκορ ήταν ισόπαλο (1-1). Παρόλα αυτά, στο τελευταίο τέταρτο ο Απόλλων επιτάχυνε και κατάφερε να φτάσει σε δύο τέρματα, παίρνοντας έτσι τη νίκη με το τελικό 3-1.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Σπάθα μπήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, έχοντας δύο φάσεις που σταμάτησαν στο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη -τον Παπαδάκη- στο 13ο και το 18ο λεπτό! Ενδιάμεσα, ο Απόλλων, στο 15′ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καβρουλάκης και το οποίο κέρδισε ο Νεσκάκης από τον Πολάκη.

Η ισοφάριση για την ομάδα από τον Κολυμπάρι ήρθε στο 35′ όταν μετά από ωραία κίνηση και σέντρα από τον Παρέλη, ο Παπαδάκης με κεφαλιά αυτή τη φορά… σημάδεψε σωστά κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων έφτασε στα δύο γκολ που του χάρισαν τη νίκη, εκ των οποίων το 2-1 σημειώθηκε και πάλι από τα 11 βήματα, όταν αυτή τη φορά ο Καβρουλάκης ανατράπηκε από τον Κοκολαντωνάκη, με τον Σουχλάκη να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Αη Γιάννη, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στην τελευταία φάση του ματς μετά από αντεπίθεση, που κατέληξε σε γκολ από τον Μποντούρι.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Βροντάκης, Σοφούλης (55′ Γεμισάϊ), Γκούντελος, Μαθιουδάκης, Σεληνιωτάκης, Μαρινάκης (75′ Πάτα), Μαρκουλάκης, Νεσκάκης (35′ λ.τρ. Σουχλάκης), Μποντούρι, Καβρουλάκης, Μαραντόν

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Κοκολαντωνάκης (78′ Χριστόπουλος), Πολάκης, Ασκητίδης, Ζογράφι, Κουλάκης, Παπαδάκης, Παρέλης (70′ Αλκούρτι), Κοκάκης, Ντουντίγια (60′ Γωνιωτάκης), Ζανής

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden