Δώδεκα Χανιωτάκια στην Εθνική κανόε καγιάκ!

Κανόε-Καγιάκ | 13 Νοε 2018, 17:37

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Ειδικότερα, εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό – προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Σπριντ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Zdzislaw Szubski.

Συγκεκριμένα, οι κλήσεις είναι οι εξής: Στέλιος Κουργιαντάκης, Μάξιμος Δερμιτζάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιάννης Δανδουλάκης, Ερωτόκριτος Δανδουλάκης, Νίκος Διακάκης, Παρασκευάς Κονταξάκης, Βαγγέλης Χατζηδάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη και Μυρσίνη Μαυρομάτη.

Οι προσκλήσεις στους παραπάνω αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, έγιναν λόγω των πρώτων θέσεων που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2018.

Μεταξύ άλλων, στο κοινόβιο, θα πραγματοποιηθούν σωματομετρήσεις, βιντεοσκόπηση, ανάλυση τεχνικής, μικρές συνεδρίες με θέμα τη δομή της προπόνησης κλπ. με την ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” στο πλαίσιο του προγράμματος “Sports Excellence”.

karta antonis garden

Rabona ad