Δώδεκα ανανεώσεις στον Γιούχτα

Γιούχτας | 14 Αυγούστου 2023, 11:48

Την ανανέωση συνεργασίας με 12 συνολικά ποδοσφαιριστές γνωστοποιεί ο Γιούχτας.

/Bella Pizza

Πρόκειται για τους Μηνά Τζανή, Μανώλη Ροβίθη, Νίκο Βρεττό, Λάζαρο Γελαδάρη, Γιώργο Τουγλή, Ρενάτο Γκίνη, Γιώργο Κόλλια, Αντώνη Δασκαλάκη, Γιώργο Κίσσα, Γιάννη Στακάκη, Νίκο Κορνιλάκη και Μιχάλη Καπετανάκη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές μας Μηνά Τζανή, Μανώλη Ροβίθη, Νίκο Βρεττό, Λάζαρο Γελαδάρη, Γιώργο Τουγλή, Ρενάτο Γκίνη, Γιώργο Κόλλια, Αντώνη Δασκαλάκη, Γιώργο Κίσσα, Γιάννη Στακάκη, Νίκο Κορνιλάκη και Μιχάλη Καπετανάκη.

Με αυτή την κίνηση η ομάδα μας κρατάει σε μεγάλο βαθμό παίκτες που αποτέλεσαν τον “κορμό” της και συνέβαλλαν στις επιτυχίες ώστε να έρθει η ιστορική άνοδος στην Super League 2.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο!».

ΤΖΑΝΗΣ: ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Γιούχτα είναι ο Μηνάς Τζανής ο οποίος επιστρέφει από τη δική του πλευρά στην Super League 2.

Η δήλωση του έχει ως εξής: «Είναι ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή που για 6η συνεχόμενη χρονιά θα είμαι στην ομάδα. Ο Γιούχτας που για πρώτη φορά φέτος, θα αγωνισθεί στην SL2, θα είναι και πάλι το σπίτι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Γιούχτα, διοίκηση, προπονητικό team καθώς και τον κόσμο μας, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι η άνοδός μας στην Super League 2 να συνοδευτεί με υγεία, επιτυχίες και επίτευξη των στόχων μας», τονίζει ο Ηρακλειώτης αμυντικός.

Estrella

Rabona ad