Αμφότεροι ήταν συμπαίκτες στην Αναγέννηση Καρδίτσας και αποτελούν προσωπικές επιλογές του Γιάννη Μάγγου, που τους είχε υπό τις οδηγίες του την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση του ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:
Μεταγραφή μεγατόνων για τον ΟΦΙ, στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 26χρονος Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις είναι πλέον ο φύλακας του τέρματος της ομάδας μας. Τα προηγούμενα έπαιζε στην Α.Ε. Πάφου (Α κατηγορία Κύπρου), Τύρναβο (football league), A.O.Xανιά (football league) και Αναγέννηση Καρδίτσας (football league). Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα, αισθανόμενοι πλέον σιγουρότεροι στα μετόπισθεν.
Αλλη μια πολύ ηχηρή μεταγραφή για τον ΟΦΙ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Μπλέντα Μούτσι ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε ανελλιπώς στην football league ως παίκτης της Α.Ε.Λάρισας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, είναι παίκτης του ΟΦΙ. Και στις δύο αυτές ομάδες ο παίκτης είχε συνεργαστεί με τον προπονητή του ΟΦΙ, Γιάννη Μάγγο, αφού στην μεν Λάρισα ο Γιάννης Μάγγος ήταν βοηθός προπονητή στην δε Καρδίτσα πρώτος προπονητής.
Πέρυσι ο Μπλέντα Μούτσι είχε 28 συμμετοχές στην football league με τα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έβαλε μάλιστα και δύο γκολ. Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα.









