Διπλό “χτύπημα” από Πανιώνιο

Super League 1 31 Ιανουαρίου 2017, 20:11

Διπλό χτύπημα για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου (φώτο) και του Στέφανου Μουκτάρη, χωρίς να αναφέρει περισσότερα.

Ο πρώτος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή, μετρώντας 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κυπέλλο.

Ο δεύτερος είναι Κύπριος κεντρικός αμυντικός και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια Κυπέλλου. Τη φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση για τον Λάμπρου έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος».

Και η ανακοίνωση για τον Μούκταρη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5.

MOUKTARIS

Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad