Διπλό… χτύπημα στο τελευταίο 20λεπτο από τα αδέρφια Τσικουδάκη

Τιτάν Άπτερα | 18 Φεβρουαρίου 2017, 21:02

Με την ίδια... συνταγή από το παιχνίδι με την Αμιλλα, τα Απτερα... ξαναχτύπησαν στο τελευταίο 20λεπτο δύο φορές και με τη 2η συνεχόμενη νίκη που ήρθε με το ίδιο σκορ (2-0) κόντρα στον Τιτάνα "σκαρφάλωσαν" στην πρώτη τριάδα της Β' κατηγορίας, ισοβαθμώντας με την ΕΘΚ που παίζει την Κυριακή (19/2).

Αυτή η νίκη έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμη αγωνιστική, την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί ο σύλλογος από τα Μεγάλα Χωράφια, αλλά και τη σημαντική συμβολή των αδερφών Αλ. και Π. Τσικουδάκη που ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις και τα γκολ που σημειώνουν.

Το πρώτο μέρος μέρος -όπως και στην αναμέτρηση με την Αμιλλα στον Πλατανιά- δεν είχε σκορ, αφού όλα τελικά κρίθηκαν μετά το 70′ για τα Άπτερα που έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου.

Σε εκείνο το λεπτό ο Αλ. Τσικουδάκης “ξεκλείδωσε” την άμυνα του Τιτάνα και άνοιξε το σκορ για τα Απτερα, μετά από μπαλιά του αδερφού του και ωραίο προσωπικό τελείωμα όπου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσμαδάκη.

Στο 78’ ήταν η σειρά του Π. Τσικουδάκη να χριστεί σκόρερ, αφού πρώτα δέχτηκε την πάσα του Καρβουνιάρη και με δική του ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για τα Απτερα, που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Β. Σελενίτσα αποχώρησε με τραυματισμό όταν ο προπονητής των Απτέρων Γιάννης Χαζηράκης είχε πραγματοποιήσει ήδη και τις τρεις αλλαγές στο παιχνίδι…

Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Σαρικάκη-Τσιλίκας

Απτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάρκου, Λαβράνος, Αλ. Τσικουδάκης (80’ Μανουσέλης), Κουναλάκης, Σολανάκης (65’ Β. Σελενίτσα), Τζ. Σελενίτσα (55’ Χατζηδάκης), Νταουντάκης, Κάτσης, Π. Τσικουδάκης, Παπαβασιλείου, Καρβουνιάρης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης, Δεσποτάκης, Τζομπανάκης, Μαραθιανός, Μουτσάκης, Κουτσουπάκης, Παπαδάκης, Μανουσάκης, Καραγιαννάκης (78’ Τζομπανάκης), Ολ. Μαδαριωτάκης (32’ Σπαθαράκης), Στ. Μαδαριωτάκης (59’ Σπανουδάκης)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad