«Διπλό» ανόδου με Τουράι ο Πλατανιάς

Πλατανιάς ΑΕ Κυδωνίας | 28 Φεβρουαρίου 2026, 17:08

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τουράι ο Πλατανιάς πήρε το σπουδαίο εκτός έδρας ντέρμπι, με 1-0 επί της ΑΕ Κυδωνίας, στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Αλικιανού.

Οι “ερυθρόλευκοι” με τη δεύτερη φετινή νίκη τους επί της Ενωσης στο πρωτάθλημα (και τρίτη μαζί με την πρόκριση στο Κύπελλο) παραμένουν στην κορυφή, κάνοντας άλμα ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 47’ με κεφαλιά του Τουράι από εκτέλεση φάουλ του Κατσαρού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μερόλλι, ενώ ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με το χαμένο τετ-α-τετ του Κονατέ (45’), με τον Βροντάκη να αποκρούει.

Η Ενωση από την άλλη ανέβασε… στροφές μετά από το 70’, με τον Καζά να αποκρούει το σουτ του Γιακουμάκη και να κάνει νέα επέμβαση σε σουτ του Πλατινάκη στο 85’. Στο 89’ ο Πλατινάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη της α’ βοηθού Στεφανίδου.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Στεφανίδου – Πατσουράκης
4ος διαιτητής: Μισαηλίδης

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Τσαούσι, Τρικουνάκης (46’ λ.τρ. Καλλιάς), Μαρινάκης, Γιακουμάκης, Κοπάτσι, Κοντορινάκης, Μαθιουδάκης, Θ. Πλατινάκης, Κουρομιχελάκης (68’ λ.τρ. Κοκάκης), Σαντσόλλι.

Πλατανιάς (Τάκης Διακάκης): Καζάς, Μερόλλι (90+3’ Κουτσιούδης), Κατσαρός, Χρ. Μαρκουλάκης, Κονατέ (84’ Τσούτσης), Πενταράκης, Κυτράκης, Θυμιόπουλος, Κατσούκης (87’ Καραγιώργος), Τουράι, Δρακάκης.

Wodspot72
kallergis_xalis
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad