Διπλή προπόνηση την Τετάρτη – Ρεπό την Πέμπτη

ΟΦΗ | 1 Μαρτίου 2023, 21:20

Με τη σκέψη στην ΑΕΚ συνεχίσθηκε την Τετάρτη, με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Πρόγραμμα αποφόρτισης για πέντε (Τοράλ, τσιλιανίδη, Μπάκιτς, Περέα και Πασαλίδη), θεραπεία για Νέιρα και Φελίπε.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα (01/03) η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Jon Toral, Marko Bakic και Luis Perea ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Juan Neira και Luiz Phellype να συνεχίζουν θεραπεία.

Αύριο, Πέμπτη (02/03), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (03/03), στις 10:30.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad