Διπλή ενίσχυση, σε τέρμα και επίθεση

Απόλλων | 8 Ιουλίου 2016, 16:08

Με δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες έδωσε συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις ο Απόλλων.

Η ομάδα του Αγίου Ιωάννη ενέταξε στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα Δημήτρη Βροντάκη από την πρωταθλήτρια ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τον επιθετικό Γιώργο Καβρουλάκη από τη Δόξα Παχιανών. Το 2014 ήταν συμπαίκτες στη Μικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣΧ που συμμετείχε στο UEFA Regions’ Cup.

VRONTAKIS

vrontakis1

Ο Βροντάκης (γενν. 7 Σεπτεμβρίου 1987) είναι από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες στα Χανιά με γεμάτες χρονιές από νεαρή ηλικία στον Άρη Σούδας. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ποσειδώνα Τσικαλαριών και Κεραμειά, ενώ  το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε το ΙΝΚΑ. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε ως βασικός τερματοφύλακας των μετέπειτα πρωταθλητών (ήταν και στην τριάδα των αρχηγών), αλλά στη συνέχεια είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης. Πλέον είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί και να υπερασπιστεί την εστία του Απόλλωνα.

kavroulakis

kavroulakis1

Όσον αφορά τον Καβρουλάκη (γενν. 26 Μαρτίου 1984) αναδείχθηκε από τον Παγχανιακό κι έχει παίξει ακόμα στη Δ’ Εθνική με Πλατανιά, ΑΕΧ, Μινώταυρο (Κύπελλο Χανίων και Σούπερ Καπ) και στο τοπικό με Ιδομενέα, Ιωνία 2000 (νταμπλ), Κεραμειά, Άρη Βουκολιών (πρωτάθλημα σε Β’ ΕΠΣΧ, Κύπελλο Χανίων) και Δόξα Παχιανών.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad