Οι δύο ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκαν από το σύλλογο του Γαλατά, επιστρέφοντας στα Χανιά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε Πάτρα και Αθήνα αντίστοιχα.
Ο Αλιφιεράκης αγωνιζόταν στον Ηρακλή Πατρών στην Α’ ΕΠΣ Πατρών ενώ ο Καραταράκης φορούσε την φανέλα του Αετού Κορυδαλλού στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά.
Η ανακοίνωση από τον Ιδομενέα:
Αλιφιεράκης και Καραταράκης στον Ιδομενέα!
Ο Ιδομενέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Αλιφιεράκη και Γρηγόρη Καραταράκη.
Δυο ποδοσφαιριστές με σχεδόν κοινή πορεία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, οι οποίοι επιστρέφουν στην πόλη μας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε Πάτρα και Αθήνα αντίστοιχα και έρχονται να προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα μας.
Ξεκίνησαν την πορεία τους ταυτόχρονα στις ακαδημίες της Ιωνίας και έπειτα έκαναν μαζί το βήμα παραπάνω στον Πλατανιά επί Super League, όπου αγωνίστηκαν στα τμήματα Κ15 και Κ17 (Super League), αλλά και στην Κ19 στην Super League 2, έχοντας παράλληλα και συμμετοχές με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ.
Ο Αλιφιεράκης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και σε επίπεδο ανδρών έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά (Γ’ Εθνική), Διαγόρα Βραχνέικων (Γ’ Εθνική), Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (Α’ ΕΠΣ Πατρών) και Ηρακλή Πατρών (Α’ ΕΠΣ Πατρών).
Ο Καραταράκης, που επιστρέφει στην ομάδα μας, αγωνίζεται ως επιθετικός και σε επίπεδο ανδρών έχει παίξει σε Γρανίτη (Α’ ΕΠΣ Χανίων) και Ιδομενέα (Α’ ΕΠΣ Χανίων) ενώ ήταν μέλος επί σειρά ετών στον Αετό Κορυδαλλού (Α’ ΕΠΣ Πειραιά) κατά τη διάρκεια τον σπουδών του.
Ο Ιδομενέας καλωσορίζει στην οικογένεια του τους δύο ποδοσφαιριστές και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες!























