Διπλή χαρά για Νύκταρη – “Παρέλαση” επωνύμων

Παρασκήνιο | 22 Ιουνίου 2017, 12:09

Τα σκαλιά της εκκλησιάς ανέβηκαν ο ποδοσφαιριστής Νικομανώλης Νύκταρης (γιος του Ηρακλή Νύκταρη) και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη, ενώ παράλληλα βάπτισαν και τον γιο τους, τον μικρό Ηρακλή.

Ο γάμος και η βάφτιση έγιναν σε γνωστό κέντρο του Ηρακλείου, με τους προσκεκλημένους να διασκεδάζουν υπό τους ήχους των τραγουδιών του Βασίλη Σκουλά και του Γιώργου Ξυλούρη (Ψαρογιώργη).

Maragos Gamos Nyktari

Ανάμεσα στους 13 κουμπάρους ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Στέλιος Μαραγκός, ενώ στους 13 νονούς συγκαταλέγονταν οι τραγουδιστές Νίκος Βέρτης, Μελίνα Ασλανίδου, η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, ο πρώην γενικός αρχηγός του ΑΟ Χανιά Χάρης Γεωργακάκης, ο πρώην παίκτης ΑΟΧ και Επισκοπής Γιώργος Μέμμος και ο διαιτητής της ΕΠΣΧ Πολύδωρος Πατσουράκης!

Μεταξύ των καλεσμένων που μπόρεσαμε να διακρίνουμε ήταν ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης, οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κενάν Μπαργκάν, Μανώλης Μονιάκης και οι κρητικοί καλλιτέχνες Νίκος Ζωϊδάκης και Μανώλης Κονταρός.

 

karta antonis garden