Διπλασίασε τις νίκες ο Πανακρωτηριακός, 2-0 τον Ηρακλή

Πανακρωτηριακός Ηρακλής Νεροκούρου | 20 Φεβρουαρίου 2022, 17:51

O Πανακρωτηριακός διπλασίασε τις νίκες του μετά τον Ιδομενέα. Με το ίδιο σκορ επικράτησε αυτή τη φορά του Ηρακλή Νεροκούρου (2-0).

Oinolatris

Παραμένει στην 5η θέση έτσι η ομάδα του Ακρωτηρίου που κατάφερε ξανά στο δεύτερο μέρος να πετύχει τα δύο γκολ της. Αντίθετα παραμένει στο +6 από την επικίνδυνη ο Ηρακλής που αγνοεί στο 2022 τη νίκη.

Το πρώτο μέρος στα Καθιανά είχε ρυθμό. Ο Πανακρωτηριακός απείλησε στο ξεκίνημα μετά από σέντρα του Καπούλα και κεφαλιά του Γκιούλα. Ο Ηρακλής στην πιο καλή του στιγμή έφτασε κοντά στο 0-1 στο 51′ με τον Στεφανίδη που πλάσαρε σωστά, αλλά ο Μπικάκης απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τελικά, το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 59′. Ο Κοπανάκης κέρδισε πέναλτι και ο Γκιούλα από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ (1-0) με το 8ο φετινό του γκολ. Ο Πανακρωτηριακός σφράγισε τη νίκη στην εκπνοή. Από φάουλ του Παπαδεράκη, ο Περράκης με κεφαλιά (κάτω) έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Βερυκάκης

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Καπούλας, Μπικάκης, Παπαδάκης (68′ Γκογκολάκης), Ν. Ανδρεαδάκης, Κοπανάκης (78′ Περράκης), Δουλάς, Μακράκης, Γκιούλα (78′ Παπαδεράκης)

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Καραδάκης (46′ Καλογερής), Κωνσταντόπουλος, Στεφανίδης, Μαυρεδάκης, Κοντόπουλος, Γιαννολάρης, Καλυκάκης (46′ Λεβεντάκης), Παπαδόπουλος (46′ Μάντζαρης), Κανελάκης (77′ Γλυνιαδάκης), Μυριδάκης (77′ Ξανθουδάκης)

Estrella

Rabona ad