Δίπλα στον Κάχρη και τους προπονητές του… η ΑΝΕΚ LINES

Κολύμβηση | 13 Φεβρουαρίου 2021, 18:58

Σταθερά δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων παραμένει η ΑΝΕΚ LINES, η οποία όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κώστα Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Να σημειωθεί πως η συνεισφορά της ΑΝΕΚ LINES στα τμήματα του ΝΟΧ είναι μεγάλη και γνωστή εδώ και πολλά χρόνια.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων έχει ως εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κωνσταντίνου Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Η ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι ως Μεγάλος Χορηγός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη συνεισφορά και τη στήριξη της στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως είναι γνωστό, ο Κάχρης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας, διεκδικώντας αυτή την χρονιά σπουδαίες επιδόσεις. Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες κατάφερε ν’ αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο πλαίσιο του διεθνούς κολυμβητικού meeting, που διεξήχθη στην γαλλική πόλη Νίκαια.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για μια ακόμα φορά την ΑΝΕΚ LINES, που εδώ και χρόνια παραμένει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες του Ομίλου, των τμημάτων και των αθλητών του.

karta antonis garden