Δίπλα στην ομάδα του και στο χανιώτικο ποδόσφαιρο ο Αποστ. Αλεξάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Σεπ 2016, 21:20

Δίπλα στην ομάδα του, που δεν είναι άλλη φυσικά από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Απόστολος Αλεξάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος της ομάδας, όπως αναμενόταν, έδωσε το παρών την Κυριακή στο γήπεδο Μουρνιών στην ιστορική πρεμιέρα για το ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική. Ο κ. Αλεξάκης παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία όπως είναι φυσιολογικό, το παιχνίδι και στο τέλος χάρηκε ιδιαίτερα με τη νίκη της ομάδας του, παρθενική στο νέο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αλεξάκης με την δυναμική του ασχολία με την ομάδα του ΙΝΚΑ ουσιαστικά πιστοποιεί με τον πιο εμφατικό τρόπο τη συμμετοχή του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Ενας άνθρωπος που είναι γεγονός ότι έχει και συνεχίζει να διαδραματίζει, σημαντικότατο ρόλο. Σημειώνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχει σταθεί και στηρίξει τον Α.Ο. Χανιά, ενώ τα τελευταία χρόνια, ο γιος του, Δημήτρης Αλεξάκης, βρίσκεται στη διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς, έχοντας το ρόλο του μέλους, αποτελώντας έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Μανώλη Μαθιουλάκη.

Παλιότερα φυσικά, ο Απόστολος Αλεξάκης είχε συμπράξει σημαντικά στην προσπάθεια και της ΑΕ Χανίων, με την ομάδα τότε να έφερε και την ονομασία -για μία περίοδο- ΑΕΧ ΙΝΚΑ.  

Σε κάθε περίπτωση, ένας πολύ σημαντικός οικονομικός -και όχι μόνο- παράγοντας για το χανιώτικο ποδόσφαιρο. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad