Δίπλα στη Μικτή Χανίων ο Μουντάκης

ΕΠΣΧ 2 Απριλίου 2024, 18:34

Ενας προπονητής που εκπροσωπεί τα Χανιά στο υψηλό επίπεδο, ο Γιώργος Μουντάκης, μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του για τον τόπο του και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε στη Ραφήνα την αποστολή της Μικτής Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, την παραμονή του νοκ-άουτ αγώνα της με την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ο Μουντάκης έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας και ειδικότερα είχε χρήσιμα πράγματα να πει στους δυο τερματοφύλακες της αποστολής Σοφιάκη και Πουλιδάκη.

Όπως αποτυπώνεται από τις φωτογραφίες το τιμ στην Αθήνα έχει ενισχυθεί από τον πρώην Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μουριζάκη και τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Παριωτάκη, ενώ την αποστολή συνοδεύουν οι Κώστας Μαργαρώνης και Στέλιος Φουντουλάκης.

Στην ενημέρωσή της η ΕΠΣΧ αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη-έκπληξη στην αποστολή της Μικτής

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης (02/04) τους ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Χανίων.

Ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Γιώργος Μουντάκης, δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη του για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των Χανίων, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στη Ραφήνα.

Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά της Μικτής και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν στα Χανιά με την πρόκριση.

Wodspot72
Karkanis_Nerokourou
zoidakis_kalyves
Nevrakis
REC CHQ
Papantonakis Cards
The Italian Job
Family_mothers_food
Trikounakis
Holidays Chania
Vourlakis
Akadimia Neas Kydonias
Akadimies Kritikos Asteras
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad