Δίωξη σε Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό και Πανθρακικό για ύποπτα ματς

Football League | 5 Μαΐου 2016, 20:43

Νέοι μπελάδες για τους δυο αντιπάλους του ΑΟ Χανιά στη κούρσα της παραμονής στη Β’ εθνική, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό.  

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος αυτών των δυο ομάδων, αλλά και της ΠΑΕ Πανθρακικός από τη Σούπερ Λιγκ για ματς που χαρακτηρίζονται ύποπτα χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους. Πρόκειται για τα παιχνίδια Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος: «Της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ., νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος SuperLeague Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα της 28/2/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος FootballLeague Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος FootballLeague Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016)».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad