Διώξεις σε Ιγκλέσιας και Νικόλα Βασιλαρά

Super League 1 2 Φεβρουαρίου 2023, 14:06

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε Ματίας Ιγκλέσιας και Νικόλα Βασιλαρά.

Η δίωξη στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης – ο οποίος κλήθηκε σε απολογία και από τη Super League – αφορά «υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα», ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την ανακοίνωση «προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες».¨

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν οι παρακάτω διώξεις.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.
Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Σε βάρος των: 1) ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ως προσώπου συνδεομένου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και της 2) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες.
Η ως άνω πράξη δεν αναφέρεται στο οικείο φύλλο αγώνα, και προκύπτει από την με Α.Π. 736/31-1-2023 έκθεση Παρατηρητή για τον ως άνω αγώνα. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,5περ.στ ii, 11§§1,2,3, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η ανακοίνωση της Super League:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την 3η-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Matias Walter Iglesias:

“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4345_2023/2-2-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 3ης-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad