Δημούτσος: Να “πεθαίνουμε” μέσα στο γήπεδο για το αποτέλεσμα

Πλατανιάς | 5 Δεκεμβρίου 2017, 11:52

Σε αντίθεση με τον Ενσικουλού ο Ελίν Δημούτσος υποστήριξε στις δηλώσεις του στη Nova ότι το χαμένο πέναλτι ήταν το "κλειδί" του παιχνιδιού.

Ο έμπειρος μέσος παράλληλα τόνισε ότι είναι ψυχολογικό το θέμα στην ομάδα και πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να “πεθαίνουν” μέσα στο γήπεδο για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για το αν άλλαξαν όλα στο πέναλτι: «Ναι, θεωρώ ότι εκεί ήταν το “κλειδί” του ματς. Το πέναλτι αν το βάζαμε θα τελειώναμε το παιχνίδι, το χάσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί αρχίσαμε να… καταρρέουμε. Αυτό είναι πρόβλημα ψυχολογικά και πρώτα απ’ όλα αυτό πρέπει να κοιτάξουμε για τη συνέχεια. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το πέναλτι. Αυτό πρέπει να δούμε».

Για το αν είναι η “εύθραυστη” ψυχολογία από τις πολλές ήττες που επιβαρύνει την κατάσταση: «Αυτό ακριβώς. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια και με βαρύ σκορ, ενώ έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτός μας, όταν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι δεν έχουμε τόσο την προσωπικότητα ή ίσως είναι θέμα άγχους γιατί η ομάδα είναι τελευταία και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μετά».

Για το τί λένε μεταξύ τους οι παίκτες του Πλατανιά για το αν σώζεται η χρονιά: «Με το χέρι στην καρδιά από τη στιγμή που παίζουμε ποδόσφαιρο και τρεις αγωνιστικές να είχαν μείνει θα έπρεπε να πιστεύουμε και πιστεύουμε ότι θα το γυρίσουμε. Είναι σημαντικό ότι πρέπει να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε ειδικά μέχρι το 60′ και να συνεχίσουμε έτσι και από την άλλη να δουλέψουμε λίγο στην ψυχολογία μας. Να “πεθαίνουμε” μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το αποτέλεσμα εδώ που έχουμε φτάσει».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad