Ο πρόεδρος του ΟΑΧ παρέστη όπως είναι γνωστό στην κλήρωση και μάλιστα αποδείχτηκε όπως έχουμε γράψει… γουρλής, αφού ήταν αυτός που τράβηξε το μπαλάκι για το σωματείο όπου έφερε αντίπαλο του την Ελευθερία Μοσχάτου -και όχι έναν εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού- στον ημιτελικό.
Ο κ. Δημολίτσας ευχαρίστησε την ΕΟΚ για την ανάθεση της διοργάνωσης στα Χανιά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο για την ανάθεση του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στα Χανιά», τόνισε, λέγοντας ακόμη τα εξής: «Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και πιστεύω ότι τα Χανιά θα ανταπεξέλθουν, θα δώσουν την δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να περάσουν ένα ωραίο τριήμερο και να γίνουν καταπληκτικοί αγώνες. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε την Ελευθερία Μοσχάτου με την οποία είμαστε περίπου της ίδιας δυναμικής. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον ευχαριστηθούν τόσο οι ομάδες όσο και οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο».
Επίσης δηλώσεις έγιναν από τους Αρη Δημητρίου (πρόεδρος Ελευθερίας Μοσχάτου), Δημήτρη Νάκο (γενικός γραμματέας Ολυμπιακού) και Παναγιώτη Μαλακατέ (πρόεδρος Παναθηναϊκού).
Αναλυτικότερα οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:
Αρης Δημητρίου (πρόεδρος Ελευθερίας Μοσχάτου): «Είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να προβληθεί το μπάσκετ γυναικών όσο γίνεται περισσότερο και εύχομαι ο καλύτερος να κατακτήσει το Κύπελλο. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε τον ΟΑ Χανίων μια δύσκολη ομάδα, παίζει στην έδρα της με τον κόσμο στο πλευρό της. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και κυρίως για την προβολή του μπάσκετ γυναικών».
Δημήτρης Νάκος (γενικός γραμματέας Ολυμπιακού): «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε αντίπαλο, πολύ περισσότερο με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε αποδείξει φέτος ότι διαθέτουμε μια πολλή καλή ομάδα και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν».
Παναγιώτης Μαλακατές (πρόεδρος Παναθηναϊκού): «Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός σαν στόχο του έχει την κατάκτηση του κυπέλλου νομίζω ότι είτε στον τελικό είτε στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες, θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος. Σημασία έχει να είναι ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και εν συνέχεια τον επόμενο αντίπαλό μας προκειμένου να πάρουμε το Κύπελλο που είναι στόχος μας».






