«Δημιουργούμε ανθρώπους, δημιουργούμε ποδοσφαιριστές»

Κεραμειά | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 16:56

Με σύνθημα «το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, ελάτε να το χαρούμε» ο ΑΟ Κεραμειά γνωστοποίησε την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ γίνονται στο αθλητικό-προπονητικό κέντρο Ελπίς-Νίκη.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Το Δ.Σ. της ακαδημίας του Α.Ο. Κεραμειά με αυτό το σύνθημα «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, ελάτε να το χαρούμε», περιγράφει τη φιλοσοφία του και ταυτόχρονα ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα junior και projunior του 2016-2017 και bambini.

Επισημαίνεται ότι η ακαδημία και εφέτος, συνεχίζει μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας της, να προσφέρει δωρεάν την εγγραφή και τον ιματισμό προπόνησης. Επίσης, το αγωνιστικό πακέτο και η μηνιαία συνδρομή είναι σε προνομιακή τιμή. Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα 25 ευρώ (Σεπτέμβριος 15 ευρώ) ενώ για κάθε αδερφάκι που τυχόν προπονείται ταυτόχρονα στην ακαδημία μας, το  μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Οι προπονήσεις γίνονται στο χώρο του αθλητικού – προπονητικού κέντρου Ελπίς & Νίκη που βρίσκεται στο Αγροκήπιο (28ης Οκτωβρίου), ένα πλήρως οργανωμένο χώρο κατάλληλο για τα παιδιά.

Οι ώρες προπονήσεων είναι:

Δευτέρα: 15.30 – 17.00 για junior
Τρίτη: 15.30 – 17.00 για junior και projunior
Παρασκευή: 15.30 – 17.00 για junior και projunior

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ώρες για το τμήμα υποδοχής bambini (έναρξη Οκτώβριο).

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να δείτε πως μπορούμε να γυμνάσουμε και να διδάξουμε τα παιδιά σας.

“Δημιουργούμε ανθρώπους, Δημιουργούμε ποδοσφαιριστές”.

Πληροφορίες: Λουτζακλής Νεκτάριος τηλ. 694 6171996

Κεκάκης Βασίλης τηλ. 697 7361145

Εκ του Δ.Σ.

 

Rabona ad