Δημιουργία βίντεο για τα οφέλη του αθλητισμού

Γενικά Θέματα - Άλλα Σπορ | 24 Σεπτεμβρίου 2020, 19:11

Ο Δήμος Χανίων καλεί τα σωματεία να συμμετάσχουν στην παραγωγή βίντεο με τίτλο "Κατανοώ τα οφέλη του αθλητισμού" και σκοπό να προβληθεί το μήνυμα για έναν πιο δραστήριο και οικολογικό τρόπο ζωής.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Χανίων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Τα σωματεία που θέλουν να λάβουν μέρος στην αθλητικοκοινωνική δράση θα πρέπει να στείλουν το βίντεό τους (με μέγιστη διάρκεια τα δύο λεπτά) μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση του Δήμου Χανίων αναφέρει σχετικά:

«Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καλούμε τα σωματεία της πόλης μας να συμμετάσχουν στην παραγωγή ενός βίντεο με τίτλο “Κατανοώ τα οφέλη του αθλητισμού”. Στόχος της δράσης είναι να προβληθεί το μήνυμα για έναν πιο δραστήριο και οικολογικό τρόπο ζωής.

Όποιο σωματείο επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να αποστείλει ένα βίντεο, που θα δημιουργήσει, διάρκειας έως 2 λεπτών, έως τις 30/09/2020, στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, email: g-athlitismos@chania.gr, ή να το παραδώσει στο Γραφείο Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σ. Μιχαηλάκη (Κυδωνίας 29, α’ όροφος).

Το βίντεο μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες για τον τρόπο μετακίνησης με ποδήλατο ή και με τα πόδια, την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, την άσκηση στη φύση και το εξωτερικό περιβάλλον, τα οφέλη της άσκησης στην υγεία, την ευεξία μας, κ.α. Παράλληλα, στο υλικό μπορεί να περιλαμβάνονται σύντομες πληροφορίες για το σωματείο και το άθλημά του.

Ο Δήμος έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία θα προβεί στη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδημότες μας. Για περισσότερες πληροφορίες και κατευθύνσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 28213 41795.»

JoyMachine

Rabona ad