Δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά!

Γενικά Θέματα 30 Απριλίου 2017, 18:28

Την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά ανακοίνωσε σε εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης:

«Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτακης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ και αθλητών ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να στηρίξει την δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά σε χώρο που αναμένεται να διαθέσει το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ χθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα “Ανδρόγεω” παρουσία αθλητών, τοπικών αρχών, φορέων του αθλητισμού που βραβεύτηκαν από τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας που συζητήσαμε τώρα μέσα σε δυο λεπτά για την δημιουργία του προπονητηρίου ρίψεων. Ευχαριστούμε θερμά και τον νέο σύμμαχο που αποκτήσαμε τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης για την διάθεση του χώρου” τόνισε με έμφαση μιλώντας στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ νωρίτερα είχε βραβεύσει τον Περιφερειάρχη για την συνολική προσφορά του στον Αθλητισμό.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε πως η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους φορείς και έμπρακτα στηρίζει τον Αθλητισμό σ ολόκληρη την Κρήτη, ενώ ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ για την τιμή και την συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο στην υλοποίηση μεγάλων Αθλητικών γεγονότων που είναι γιορτή του Αθλητισμού και του πολιτισμού που προάγουν το “Ευ αγωνίζεστε” και προβάλουν την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ Αρναουτάκης επίσης ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στους παριστάμενους αθλητές απ’ όλη την Κρήτη.»

karta antonis garden