Δημιουργεί ομάδα σάλας ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο 14 Σεπτεμβρίου 2023, 21:43

Ομάδα ποδοσφαίρου σάλας δημιουργεί ο Ηρόδοτος, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προπονητής θα είναι ο Σταύρος Μαυράκης, ενώ τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να απευθύνει κάλεσμα σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από 17 έως 32 ετών.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου σάλας που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Football League τη νέα περίοδο. Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΣΑ Ηροδότου θα είναι η πρώτη που θα εκπροσωπήσει το Ηράκλειο σε Εθνικό επίπεδο.

Ο προπονητής μας με δίπλωμα ποδοσφαίρου σάλας (UEFA B’ Futsal) Σταύρος Μαυράκης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο (από το 1997) και θητεία σε ΑΕΚ Futsal, Ηνίοχο Futsal, Καλλιθέα Futsal, Ταραχή Futsal και Αία Παλλήνης Futsal θα ξεκινήσει δοκιμαστικά για τη συγκρότηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Προσκαλούμε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από 17-32 ετών να δοκιμάσουν την εμπειρία σε αυτό το μαγικό χώρο και άθλημα. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες όπως οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τρίκαλα και άλλες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή Σταύρο Μαυράκη στο τηλέφωνο 6936 778060.»

Estrella

Rabona ad