Δημιουργεί μικτές νεανίδων και κορασίδων η ΕΠΣΗ

ΕΠΣΗ | 26 Σεπτεμβρίου 2022, 16:26

Τη δημιουργία μικτών ομάδων νεανίδων και κορασίδων αποφάσισε η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Οπως γίνεται γνωστό σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της, έλαβαν επιστολή από την πρόεδρο της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ, Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη ούτως ώστε να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανάρτηση από την ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:

H πρωτοποριακή κίνηση της ΕΠΣΗ για το γυναικείο ποδόσφαιρο και το νέο προπονητικό τιμ για τις Μικτές Γυναικών ΕΠΣΗ Κ15 και Κ17

Η ΕΠΣ Ηρακλείου προχωρά σε μια πρωτοποριακή κίνηση για το γυναικείο ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου να δίνει την κατευθύνσεις για την πραγματοποίηση ενός μεγαλόπνοου οράματος που ξεκινά από το Ηράκλειο με σκοπό να επεκταθεί στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σήμερα στάλθηκε σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ επιστολή από την πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΕΠΣΗ, Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη Emmanouela Foinokalioti , προς όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ, ώστε να συμβάλλουν στην δημιουργία Μικτών Ομάδων Γυναικών Κ15 και Κ17 (Κορασίδες και Νεάνιδες).

http://epsirak.gr/announcements/display_announcement.php…

Με αυτή την κίνηση η ΕΠΣΗ ανταποκρίνεται απόλυτα στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ακολουθώντας τα πρότυπα της UEFA και της ΕΠΟ , έτσι ώστε να μπορέσουν και τα κορίτσια να μοριοδοτούνται για να πετύχουν τον στόχο τους στις πανελλήνιες.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, μαζί με τον υπεύθυνο υποδομών της Ένωσης Βαγγέλη Παπαγγελή δίνουν σάρκα και οστά σε αυτή την προσπάθεια, με την ευχή να ακολουθήσουν και οι άλλες ΕΠΣ του νησιού αλλά και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Το τεχνικό τιμ για την στελέχωση των Μικτών Γυναικών απαρτίζονται από γυναίκες που είναι διπλωματούχες και έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του αθλήματος.

Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου επέλεξε ως προπονήτρια την Δανάη Σιδηρά, άμεσες συνεργάτιδές της θα είναι η Μαρία Κουνάλη και η Γεωργία Τριβυζάκη και γυμνάστρια η Γαβριέλα Συμεωνίδη (απόφοιτη ΤΕΦΑΑ).

Estrella
Chania cash
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece

Rabona ad