Δήλωση Ψυλλάκη στο athlitiko για τον Ερασιτέχνη

Χανιά | 1 Αυγούστου 2017, 16:35

Με δήλωση που απέστειλε στο athlitiko, ο Νότης Ψυλλάκης, τοποθετείται για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη, καταφεύγοντας σε κρίσεις. Ο κ. Ψυλλάκης αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να μην έγινε εκλογικοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όταν, όπως τονίζει, «τους προηγούμενους μήνες έγιναν σημεία και τέρατα στην ευρύτερη οικογένεια του Συλλόγου, με αποτέλεσμα το πάλαι ποτέ λαοπρόβλητο Σωματείο να διασύρεται και να υψώνει τίτλους τέλους».

/Bella Pizza

Ο κ. Ψυλλάκης σημειώνει επίσης ότι ο Α.Ο. Χανιά πρέπει να περάσει σε μια νέα εποχή. «Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να γνωρίσει η ομάδα μέρες αντάξιες της ιστορίας της», προσθέτει.

Αναλυτικά, η δήλωση από το Νότη Ψυλλάκη είναι η εξής:

Χθες 31/07/2017, παρακολουθήσαμε μια ακόμη πράξη της ιλαροτραγωδίας του ιστορικού Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. Κατά σαφή παράβαση του καταστατικού διενεργήθηκαν εκλογές στον ερασιτέχνη, χωρίς να πραγματοποιηθεί μια -τυπική έστω- εκλογικοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Εκλέχτηκε, δηλαδή, νέο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς το προηγούμενο να λογοδοτήσει για τα διοικητικά και οικονομικά του πεπραγμένα. Πρωτοφανές !!! Και όλα αυτά μάλιστα, όταν τους προηγούμενους μήνες έγιναν σημεία και τέρατα στην ευρύτερη οικογένεια του Συλλόγου, με αποτέλεσμα το πάλαι ποτέ λαοπρόβλητο Σωματείο να διασύρεται και να υψώνει τίτλους τέλους. Φυσικά, για όλα αυτά δεν ευθύνεται το νέο Δ.Σ., το οποίο εύχομαι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναρωτιέμαι ωστόσο, ο εμπνευστής των βουβών αυτών εκλογών τι φοβάται; Ή μήπως κάποιοι προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν το λαοφιλές Σωματείο, ενόψει των διεργασιών για μια νέα, υγιή κατάσταση στην Π.Α.Ε Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, με ανθρώπους κοινωνικά επιφανείς, που αντλούν τα εισοδήματά τους στο φως της ημέρας;

O A.O.XΑΝΙΑ πρέπει χωρίς χρονοτριβή, να περάσει σε μια νέα εποχή κοινωνικά αποδεκτή. Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να γνωρίσει η ομάδα μέρες αντάξιες της ιστορίας της. Οποιαδήποτε προσπάθεια ομηρίας του σωματείου και εκμετάλλευσής του για ίδιον οικονομικό όφελος, θα το καταστήσει σήμερα άδειο πουκάμισο και αύριο σφραγίδα. Το μήνυμα της αποχής των Χανιωτών από το γήπεδο αφήνει το κουτόχορτο για άλλους…

Το νέο Δ.Σ. οφείλει, λοιπόν, να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ έκτακτη Γ.Σ., με σκοπό τον απεγκλωβισμό της ιστορικής μας ομάδας από το πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν της. Τρόπος υπάρχει!!

Νότης Ψυλλάκης

Επίτιμος Πρόεδρος του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad