Δήλωση παραίτησης του Ροδουσάκη από τη διαιτησία

Διαιτησία | 28 Φεβρουαρίου 2017, 17:35

Με γραπτή του δήλωση στο facebook ο Γιάννης Ροδουσάκης γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει από τη διαιτησία, έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας ως διαιτητής και βοηθός διαιτητή.

Στο «αντίο» του αφήνει ανοικτό ένα… παράθυρο επιστροφής «όταν φτιάξουν τα πράγματα και βγάλουν τους διαιτητές έξω από αυτή τη διαμάχη της νυν με της πρώην Ένωσης και επιτροπής διαιτησίας».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ροδουσάκης για τους λόγους της απόφασής του:

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συνάδελφους διαιτητές για τα 5 χρόνια, γεμάτα χαρές και πλάκες που κάναμε, ωραίες συνεργασίες στα γήπεδα και να τους εκφράσω με λύπη ότι σταματώ από τη διαιτησία… Ο λόγος είναι γιατί μερικοί βλέπουν φαντάσματα (της πρώην επιτροπής διαιτησίας) στο πρόσωπο μου, χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια… Μάρτυρες είστε όλοι εσείς που με ξέρετε, όσοι με ξέρετε, μέσα και έξω από τη διαιτησία… Ελπίζω κάποια μέρα, όταν φτιάξουν τα πράγματα και βγάλουν τους διαιτητές έξω από αυτή τη διαμάχη της νυν με της πρώην ένωσης και επιτροπής διαιτησίας (γιατί μόνο κακό κάνουν στους διαιτητές), μπορεί να ξανά γυρίσω… Επειδή λοιπόν τόσα χρόνια η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια της γιατί και με τους μεν και με τους δε υπήρχαν προβλήματα πήρα αυτή την απόφαση να σταματήσω… Σας ευχαριστώ πολύ για όλα…

Υ.Γ. Μιλάω μόνο για μένα και μόνο γι’ αυτά που έχουν συμβεί σε εμένα. Γιατί για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω. Ελπίζω με κάποιους που έχουμε έρθει πιο κοντά όλα αυτά τα χρόνια να τα λέμε… Μη ξεχαστούμε… Να στε όλοι καλά και πάντα να έχετε υγεία και επιτυχίες και στη διαιτησία και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Rabona ad