Δηλώσεις Τζιουμάκα και Δεληκώστα για Σκύδρα

Βόλεϊ 24 Ιανουαρίου 2023, 15:18

Για το σημαντικό παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας μίλησαν το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Γιώργος Τζιουμάκας και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας.

KTEO Κρήτης

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε παράλληλα και για τη μεγάλη μεταγραφική κίνηση που έκανε η ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΙΟΥΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ-ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ: “ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ”

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας, για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (28/1, 6μμ) στην Σκύδρα.

Τον 28χρονο διεθνή διαγώνιο καλωσόρισε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος ανέφερε για την προσθήκη που έκανε ο ΟΦΗ, ότι ” ο Γιώργος είναι διεθνής παίκτης και είναι βασικός διαγώνιος της Εθνικής ομάδας. Είναι μεγάλη μεταγραφή για μας. Θα μας βοηθήσει πολύ στην επίθεση που είναι το θέμα μας. Βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Περιμένουμε και ένα κεντρικό και θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να πάρουμε πόντους σε όλα τα παιχνίδια”.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Τζιουμάκα, ανέφερε ότι “είναι σε καλή κατάσταση. Επαιζε σε πρωτάθλημα, σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας”.

Για τη συνέχεια του ΟΦΗ, ανέφερε ότι “πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, ώστε να έχουμε πολλές ελπίδες για την παραμονή μας”.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, με τη σειρά του, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ και την αγωνιστική του ετοιμότητα, ανέφερε πως “οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Υπάρχει μια αγάπη από όλους, όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Ο πρώτος γύρος δεν πήγε καλά στην ομάδα και για αυτό ο πρόεδρος κάνει αλλαγές. Η ομάδα θα αλλάξει αρκετά και το υλικό της ομάδας, θα είναι πολύ καλύτερο”.

Για τον ερχομό του στον ΟΦΗ, ανέφερε πως  “σίγουρα για μένα είναι μια πρόκληση, αυτό που καλούμαι να κάνω στον ΟΦΗ. Κάποιοι το θεωρούν πολύ δύσκολο, αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Ξέρω τον Κώστα Δεληκώστα, από την Εθνική παλαιότερα. Ο κ. Δανδάλης με προσέγγισε και ήταν πολύ θετικός μαζί μου. Και πειστικός θα έλεγα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Για το παιχνίδι στην Σκύδρα, τόνισε ότι “είναι σημαντικό το παιχνίδι στη Σκύδρα. Πάμε ξεκάθαρα για τη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας σε αυτό το παιχνίδι”.

 

 

manolikakis

Rabona ad