Δηλώσεις Οκκά στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: Φανταστική η προσπάθεια μετά την αποβολή

Super League 2 5 Νοεμβρίου 2022, 21:21

Παρότι δεν έκανε δηλώσεις στο γήπεδο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού φιλοξενείται η άποψη του Γιάννη Οκκά για το πώς έπαιξε η ομάδα του απέναντι στην Επισκοπή.

/Bella Pizza

Κατά την άποψή του Κύπριου τεχνικού η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ήταν φανταστική, κρίνοντας από τα 35 λεπτά που αγωνίστηκε η ομάδα του με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαυρουδή.

Οκκάς: Δηλώσεις μόνο όταν υπάρχει η ΕΡΤ…

Αναλυτικότερα όλα όσα δήλωσε δηλώνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β έχουν ως εξής:

«Ηταν ο πρώτος μας αγώνας στο πρωτάθλημα, ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς στον αγώνα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το καταφέραμε αυτό αλλά δείξαμε αρκετά καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν μία φανταστική προσπάθεια των παιδιών γιατί για 35 λεπτά ήμασταν με δέκα παίκτες στο γήπεδο και εμένα αυτό με ικανοποιεί. Εχουμε ένα παράπονο για τη φάση του γκολ που δεχτήκαμε, καθώς θεωρούμε πως η φάση ξεκινά από φάουλ και στη συνέχεια υπήρξε και χέρι, όμως ο διαιτητής αυτό αποφάσισε και δε στεκόμαστε εκεί.

Πιστεύω πως δεν πήραμε απλά τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, ήταν παραπάνω από μία ισοπαλία, τα παιδιά κέρδισαν σε χαρακτήρα και αυτό θα βοηθήσει για τη συνέχεια. Σίγουρα να μην κερδίζεις δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά με αυτά τα δεδομένα και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας έμεινα ικανοποιημένος.

Προχωράμε και θα δουλέψουμε για τη συνέχεια».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad