Δηλώσεις Μυκονιάτη και Μπαρτ εν όψει Παναθηναϊκού

Ρέθυμνο Cretan Kings | 26 Οκτωβρίου 2018, 18:18

Δηλώσεις για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό παραχώρησαν ο προπονητής του ΑΓΟΡ Σταύρος Μυκονιάτης και ο πρώτος σκόρερ του Στιβ Μπαρτ.

Όπως σημειώνουν, η κρητική ομάδα για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα, θα πρέπει να έχει ως πρωταρχικό στόχο τη συγκέντρωση απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας:

 

Σταύρος Μυκονιάτης: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Παίζουμε με μία ομάδα που αγωνίζεται εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση με τρομερό ρυθμό και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, να δοκιμάσουμε πράγματα, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και για όλους τους παραπάνω λόγους αυτό αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Έπειτα από αυτό το παιχνίδι θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς τα επόμενα ματς είναι κομβικής σημασίας».

Στιβ Μπαρτ: «Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο 1ος σκόρερ της ομάδας μας Στιβ Μπαρτ, σημειώνοντας: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ειδικά στην έδρα του. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να τον αντιμετωπίσεις, αφού το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φανούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια μετά τον Παναθηναϊκό, αλλά προς το παρόν έχουμε εστιάσει στο παιχνίδι της Δευτέρας. Από κει και έπειτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, έχοντας τον χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους “τελικούς”».

 

zgas

Rabona ad