Δηλώσεις Μπαξεβάνου και Θέου για Σπάρτη

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2016, 11:25

Αλλαξε τελείως το κλίμα στον Κισσαμικό μετά τη μεγάλη νίκη - πρόκριση επί του Πανιωνίου, με το βάρος να έχει επικεντρωθεί στο αυριανό ματς με τη Σπάρτη. Μάλιστα, την αισιοδοξία τους ότι θα επιτευχθεί η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα εκφράζουν ο Σπύρος Μπαξεβάνος και ο Γιώργος Θέος.

planakis

Αμφότεροι παραχωρούν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Κισσαμικού, τονίζοντας τα εξής:

«Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, άλλος θεσμός ο ένας, άλλος ο άλλος. Το πρωτάθλημα είναι ο θεσμός που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία», λέει ο τεχνικός του Κισσαμικού, Σπ. Μπαξεβάνος, για να συνεχίσει λέγοντας ότι, «δεν προλαβαίνουμε να στενοχωρηθούμε ή να χαρούμε για τίποτα, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Εμείς πρέπει με την ίδια διάθεση, την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος να πάμε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Να πάμε να δείξουμε τον ίδιο καλό αγωνιστικό εαυτό και να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, εκεί που τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

Ο ΘΕΟΣ

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θέος  δηλώνει: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι του Κυπέλλου και στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτό του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη. Αυτό που έχει σημασία για μας στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, δεν μας περνάει από το μυαλό ούτε καν η ισοπαλία. Μας έδωσε μεγάλη ψυχολογία το αποτέλεσμα στον αγώνα του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κοιτάξουμε μπροστά. Από σήμερα τα… κεφάλια μέσα, δύο ημέρες τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο».

karta antonis garden
/psiloritischania