Δηλώσεις για Λαμία από Μπαξεβάνο και Τσερκέζο

Χανιά | 3 Νοεμβρίου 2016, 21:38

Στο κλίμα του επόμενου αγώνα με τη Λαμία βρίσκονται ο προπονητής της ομάδας του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος και ο Δημήτρης Τσερκέζος που παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Οπως άλλωστε γίνεται κάθε Πέμπτη, πριν από κάθε παιχνίδι, ο κόουτς του Κισσαμικού αλλά και ένας ποδοσφαιριστής προχωρούν σε δηλώσεις, με τον πρώτο να τονίζει τα εξής για τη Λαμία:

«Πάμε να δώσουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ, αφού αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια καλή εικόνα που είχαμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και θα πάμε με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσερκέζος δηλώνει τα εξής:

«Ξεκινήσαμε με καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα τη χρονιά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμία στην έδρα της, μία καλή ομάδα με κόσμο και με υψηλούς στόχους. Εμάς μας ενδιαφέρει να πάμε την Κυριακή να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Estrella
/psiloritischania