Δηλώσεις από Μπαξεβάνο και Μάντζη: Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε τον Πανιώνιο

Χανιά | 29 Νοεμβρίου 2016, 13:31

Σπύρος Μπαξεβάνος και Βασίλης Μάντζης προχωρούν σε δηλώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό, από την άλλη τονίζουν ότι δεν θα φοβηθούν την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

planakis

Προπονητής και παίκτης του Κισσαμικού παραχώρησαν τις δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (kissamikos.gr).

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο, έχει ποιότητα στο ρόστερ και ταχύτητα στην επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στόχος μας είναι να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Ο Βασίλης Μάντζης: «Παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να αλλάξουμε την ψυχολογία μας μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Έχουμε στόχους στη διοργάνωση μετά τη νίκη που κάναμε στην πρεμιέρα στις Σέρρες και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε! Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία της ομάδας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

karta antonis garden
/psiloritischania