Διλμπέρης: Τυχεροί στη φάση του Σιάκκα

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 19 Φεβρουαρίου 2017, 21:23

Ο Πανσερραϊκός καιγόταν περισσότερο για τη νίκη από τον Κισσαμικό επειδή… έλειπε καιρό από αυτήν όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού σχολίασε ότι ο Κισσαμικός ξεδίπλωσε όλες τις αρετές που έχει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ χαρακτήρισε τυχερή την ομάδα του στη φάση που έσωσε στη γραμμή ο Σιάκκας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καίγονταν για το αποτέλεσμα, νομίζω πολύ περισσότερο εμείς, γιατί… λείπουμε από τη νίκη πολύ καιρό και ήρθε μέσα από ένα πρώτο ημίχρονο, που νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί, χωρίς όμως να διορθώσουμε αυτό το θέμα που έχουμε όσον αφορά την τελική φάση.  Νομίζω ότι κάναμε κάποιες φάσεις αρκετά καλές. Από εκεί και πέρα ήρθε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου πραγματικά ξεδίπλωσε ο Κισσαμικός όλες αυτές τις αρετές που έχω δει εγώ αρκετές φορές. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και ο Σπύρος (Μπαξεβάνος) κάνει καταπληκτική δουλειά. Έτσι μας απείλησε, βέβαια ήμασταν αρκετά συμπαγείς κι έτσι οι περισσότερες απειλές ήρθαν από μακρινά σουτ και βέβαια μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σταθεί τυχεροί στη φάση εκεί όπου ο Σιάκκας διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί την ισοφάριση. Δεν υπάρχουν ούτε λόγια, ούτε χρόνος, έρχεται η Τετάρτη και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε ακριβώς για να έχει αξία αυτό που κάναμε σήμερα. Να ευχηθώ στον Σπύρο καλή συνέχεια, ό,τι καλύτερο».

Για το αν είναι αρχή αυτό το αποτέλεσμα για να αλλάξει και το κλίμα: «Αν έρθει και το επόμενο αποτέλεσμα μπορεί, αυτό από μόνο του όχι».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα μετά τις αρκετές κίτρινες κάρτες εν όψει του επόμενου αγώνα: «Ούτως ή άλλως ο Κανούλας ήταν τραυματίας και τιμωρημένος εκ των προτέρων. Η κόκκινη κάρτα του Φουσού δεν μας βγάζει εκτός προγράμματος, γιατί στα πλαίσια του ροτέισον είχαμε σκοπό να αγωνιστεί άλλο παιδί εκεί πέρα στα συνεχόμενα παιχνίδια και ο Τσούτσης θα λείψει κι αυτός αρκετό καιρό. Με αυτά τα παιδιά που είμαστε, με την αγάπη και την εκτίμηση και τον σεβασμό που τους έχω με αυτούς συνεχίζουμε και νομίζω ότι μπορούν, αν δείξουν αυτό το απαράμιλλο πάθος να πάρουν τ’ αποτελέσματα».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad