Δικός του και ο Κορωνιωτάκης!

Ήφαιστος Χανίων | 7 Ιουλίου 2017, 15:07

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις στο παρελθόν από τη Δ’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ήφαιστο Χανίων, που ενισχύεται σημαντικά για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Νίκος Κορωνιωτάκης, όπως πριν λίγες μέρες και ο Γιώργος Πετρουλάκης, ακολούθησε το “δρομολόγιο” ΑΠ Σούδας-Ήφαιστος, αποτελώντας ακόμα ένα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Κορωνιωτάκης ξεκίνησε την καριέρα του από νεαρή ηλικία στον Άρη Σούδας και έπαιξε με τη Σπάθα στη Δ’ Εθνική. Με την ομάδα του Κολυμπαρίου μετά την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ελ. Βενιζέλο και Νέους Χανίων.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κορωνιωτάκη από την Α.Π.Σούδας. Ο Νίκος έχει αγωνιστεί επίσης στην ομάδα της Σπάθας στο περιφερειακό πρωτάθλημα (όμιλο Κρήτης) με μεγάλη επιτυχία και μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία Χανίων. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis