Δικηγόρος Περιστερίδη: Πλαστογράφησε έγγραφο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός συνόρων | 28 Ιουλίου 2021, 20:02

Στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για τον Κώστα Περιστερίδη ο δικηγόρος του Χανιώτη τερματοφύλακα υποστήριξε ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Ηπείρου πλαστογράφησαν έγγραφο από το TAXIS.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χανιώτης τερματοφύλακας, που αγωνίσθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα μία πενταετία, είχε δικαιωθεί από την Α’ ΕΕΟΔ στην προσφυγή του κατά της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ κατέθεσε έφεση, στην εκδίκαση της οποίας (σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας SDNA.gr) έγινε λόγος για… πλαστογράφηση εγγράφου του TAXIS!

Να σημειώσουμε ότι ο Περιστερίδης μαζί με τον Βελλίδη και τον Σκόνδρα ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν είχαν αποδεχτεί μείωση των αποδοχών τους λόγω κορωνοϊού.

Στην εκδίκαση της έφεσης η δικηγόρος Χρύσα Σεβαστοπούλου αναφέρθηκε στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και στην έντονη οικονομική ζημιά (158 χιλιάδες και 240 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά).

Για τα μισθώματα, μάλιστα, ανέφερε: «Η εκμισθώτρια τα ζητά και από εμάς και από τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα πληρώσουμε δύο φορές.»

Να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ συνέβη το εξής… εντυπωσιακό! Τόσο η πλευρά της ΠΑΕ, όσο και του Χανιώτη ποδοσφαιριστή εμφάνισαν έγγραφα του TAXIS για τα μισθώματα! Ο δικηγόρος του Περιστερίδη, Μανώλης Αλαφραγκής, είπε μεταξύ άλλων:

«Αν δεν τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τότε δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Στην πρωτοβάθμια εμφανίσαμε και οι δύο πλευρές έγγραφο από το TAXIS για τα εκμισθώματα του ποδοσφαιριστή. Ζήτησα από την εκμισθώτρια να μου τυπώσει τα Ε2 και Ε3.

Δεν υπάρχει κανένα μισθωτήριο με την ΠΑΕ. Το έγγραφο ήταν “κατασκευασμένο” και είχε ημερομηνία 01/03/2021 εν’ όψει της εκδίκασης στις 08/03/2021. Πατάνε σε πλαστό έγγραφο για να κάνουν έφεση. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του καθήκοντος της αληθείας.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Περιστερίδης μετακόμισε από τα Χανιά (Πλατανιάς) στα Ιωάννινα (ΠΑΣ Γιάννινα) το καλοκαίρι του 2015 κι αγωνίσθηκε στον ΠΑΣ μέχρι το 2020 καταγράφοντας 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στη Νίκη Βόλου (Football League – Νότιος όμιλος) με απολογισμό 12 εμφανίσεις.

Πηγή: sdna.gr

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad