Δίκαιη πρόκριση για Επισκοπή

Κύπελλο Ελλάδος | 26 Αυγούστου 2018, 17:58

Η Επισκοπή πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, επικράτησε 0-1 της Χαλκίδας και πήρε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ρεθυμνιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης από τον αντίπαλο τους και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Ιδανικότερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει το ματς για το σύνολο του Γιώργου Λυρώνη, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Σαββίδη. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά στο 8’ με τον Τζόρνταν και στο 40’ με τον Τσικουδάκη.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Τίμου Καβακά μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ είχε μια μεγάλη στιγμή με τον Ντάμπο. Μετά το 60’, βέβαια, οι νικητές ισορρόπησαν και απείλησαν στο 62’ με τον Τζόρνταν. Στο 76’, επίσης, η Επισκοπή θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” τον αγώνα, αλλά ο Σταυριανός αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Σωπασή.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Τίμος Καβακάς): Σταυριανός, Σταματόπουλος, Νυφαδόπουλος (79’ Δούλος), Γιαλαμούσης, Σχίζας, Πατερίτσας, Ντάμπος, Ντελέκος, Μπασινάς (41’ Μπουζουράς), Αντέμ (64’ Βλάχος), Παπαδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Κελαιδής, Νάκας, Φοβάκης (53’ Πήλιος), Σέχου, Μποτωνάκης, Σαββίδης, Σουμπασάκης, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης (81’ Λουμπάκης), Μπανγκουρά (53’ Σωπασής), Τζόρνταν.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad