Διήμερο ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις από Τρίτη

Πλατανιάς | 21 Μαρτίου 2016, 19:06

Από την Τρίτη αναμένεται η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος απουσιάζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά στην οποία αποσύρθηκε μετά τον αγώνα στη Βέροια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ωστόσο, την Τρίτη το πρωί ο τεχνικός του Πλατανιά αναμένεται να δώσει το παρών και σε κάθε περίπτωση θα είναι αυτός που θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για το πώς έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, με την ομάδα να διεκδικεί την 6η θέση και υπό προϋποθέσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι για τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει μία παύση στις αγωνιστικές της δραστηριότητες με το να μην υπάρχει αγωνιστική κίνηση στη Σούπερ Λιγκ το σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου, επομένως υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη.

Επίσης, η προσοχή πέφτει στον αποψινό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο, τον οποίο είναι γεγονός ότι στον Πλατανιά θα τον παρακολουθήσουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…  

Estrella