Διγκόζης: Το ποδόσφαιρο έτσι είναι…

ΟΦΙ | 21 Νοεμβρίου 2022, 17:31

Πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την προσπάθεια απέναντι στην Καλλιθέα παρά την πίκρα της ήττας στα τελευταία λεπτά μοίρασε ο Αγγελος Διγκόζης.

/Bella Pizza

Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ τόνισε ότι ήθελε να κάνει την τελευταία αλλαγή πριν από το γκολ της ισοφάρισης αλλά τελικά δεν πρόλαβε.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Εγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση που έκαναν. Δυστυχώς θέλαμε να κάνουμε μία αλλαγή αλλά δεν προλάβαμε γιατί δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.  Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για τη νίκη που έκανε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε 1-2 φάσεις και δεχθήκαμε δύο γκολ. Η εμφάνιση και η προσπάθεια των παιδιών είναι πάρα πολύ καλή, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, τι να κάνουμε, συνεχίζουμε, υπομονή και δουλειά. Εύχομαι η Καλλιθέα να πετύχει τους στόχους της και στον Λεωνίδα Βόκολο ό,τι καλύτερο».

Για τον στόχο του ΟΦΙ: «Στόχος του ΟΦΙ είναι να σωθεί και να έχει σε κάθε παιχνίδι αυτή την εικόνα που είχε σήμερα (21/11) και να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο. Να προσπαθεί να πάρει ό,τι μπορεί από ένα παιχνίδι. Δυστυχώς σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση που έκαναν».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad