Διγκόζης: Να σώσουμε την κατηγορία…

ΟΦΙ | 28 Νοεμβρίου 2022, 17:42

Για το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στην 1η θέση μετά την τρίτη νίκη που κατάφερε να πετύχει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μίλησε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Αγγελος Διγκόζης.

/Bella Pizza

«Σήμερα βάλαμε τρία γκολ εμείς και κερδίσαμε 2-1», σημείωσε ο προπονητής της ομάδας της Ιεράπετρας ο οποίος και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη που σημείωσαν σε βάρος της Προοδευτικής.

«Καταφέραμε να κερδίσουμε μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα στο οποίο δεν αξίζαμε να χάσουμε όπου φάγαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ. Είμαστε αποφασισμένοι από την αρχή της χρονιάς ότι κάθε παιχνίδι θα το προσπαθούμε και θα το παλεύουμε για να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», επεσήμανε ο Αγγελος Διγκόζης. «Σήμερα πραγματικά σ’ έναν πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως η Προοδευτική, τα παιδιά είχαν πάθος, διάθεση, συγκέντρωση και εγωισμό και νομίζω ότι έκαναν μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Για να ‘μαι ειλικρινής δεν το φοβήθηκα το παιχνίδι μετά το 1-1, αυτό που φοβόμουν ήταν μονάχα ο αγωνιστικός χώρος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικότερα στο σημείο που δεχτήκαμε το γκολ νομίζω πως ο αντίπαλος δε μας απείλησε καθόλου. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ εμείς και κερδίσαμε 2-1… Συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο ΟΦΙ βρίσκεται στην πρώτη θέση είπε τα εξής: «Δε λέει τίποτα ότι είμαστε στην 1η θέση. Για μας σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Θα το χαρούμε μέχρι αύριο, την επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό κι αυτό που κοιτάμε, είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όπως ήμασταν σήμερα και όπως στα προηγούμενα παιχνίδια για να μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Το πρώτο που κοιτάμε, είναι να σωθεί η κατηγορία γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και από ‘κει και πέρα βλέπουμε. Πραγματικά όμως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δε μας ενδιαφέρει αν είμαστε πρώτοι ή τελευταίοι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για να σώσουμε την κατηγορία».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad