Διγαλάκης: Είμαι βέβαιος πως το Πολυτεχνείο θα επαναβεβαιώσει τη σύμφωνη γνώμη του

Σπορ 11 Φεβρουαρίου 2022, 13:46

Κομβικό χαρακτηρίζει το σημείο που βρισκόμαστε για τα αθλητικά έργα στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο Βασίλης Διγαλάκης.

KTEO Κρήτης

Ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. και πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου αναφέρει ότι ανέλαβε πρωτοβουλία, αποστέλλοντας επιστολές προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, Τάκη Σβουράκη για να διευκρινίσει συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν στην Προγραμματική που έχει υπογραφεί μεταξύ Πολυτεχνείου Κρήτης – ΓΓΑ – ΕΑΚ Χανίων «με γνώμονα την επιτυχή ολοκλήρωσή της και να καταθέσω προτάσεις αξιοποίησης της προβλεπόμενης δυνατότητας συμπλήρωσης της σύμβασης», όπως επισημαίνει.

«Πιστεύω ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές εργάζονται με στόχο την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου και είμαι βέβαιος ότι το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της πόλης μας θα επαναβεβαιώσει τη σύμφωνη γνώμη του», τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Διγαλάκης.

Αναλυτικότερα:

Βρισκόμαστε σ’ ένα κομβικό σημείο για να προχωρήσει ένα σημαντικό αθλητικό έργο για τα Χανιά. Ένα έργο που έχει βαρύνουσα σημασία τόσο για το Πολυτεχνείο Κρήτης, του οποίου οι εγκαταστάσεις θα αναβαθμιστούν σημαντικά λόγω της αποκατάστασης του κλειστού κολυμβητηρίου (Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου) και της δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου (Αθλητικό Κέντρο Ακρωτηρίου), όσο και ευρύτερα για την τοπική κοινωνία.

Ανέλαβα την πρωτοβουλία, με επιστολή μου προς τον Πρύτανη και τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης, που κοινοποιείται στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, να διευκρινίσω συγκεκριμένα σημεία της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Πολυτεχνείου Κρήτης – ΓΓΑ – ΕΑΚ Χανίων, με γνώμονα την επιτυχή ολοκλήρωσή της και να καταθέσω προτάσεις αξιοποίησης της προβλεπόμενης δυνατότητας συμπλήρωσης της σύμβασης.

Πιστεύω ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές εργάζονται με στόχο την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου και είμαι βέβαιος ότι το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της πόλης μας θα επαναβεβαιώσει τη σύμφωνη γνώμη του.

manolikakis

Rabona ad