Διευκρίνιση για Παγώνη «προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και δημιουργία εντυπώσεων»

Χανιά | 15 Ιουλίου 2016, 18:31

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της απόκτησης του Τάσου Παγώνη προχωρά ο Κισσαμικός σημειώνοντας ότι ο 32χρονος αμυντικός προτάθηκε ως ελεύθερος από τον εκπρόσωπό του.

«Ουδέποτε η ομάδα μας θα έκανε πρόταση σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά που δεσμεύεται με συμβόλαιο», αναφέρει -ρητά- ο Κισσαμικός όπως επίσης τονίζεται ότι «θα παρακαλούσαμε κάποιους (και δεν αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή) να μην χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Κισσαμικός σχετικά με το θέμα του Παγώνη έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός σχετικά με το θέμα απόκτησης του Τάσου Παγώνη και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και δημιουργία εντυπώσεων τονίζει ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ομάδα μας ως ελεύθερος από τον εκπρόσωπό του. Ουδέποτε η ομάδα μας θα έκανε πρόταση σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Θα παρακαλούσαμε κάποιους (και δεν αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή) να μην χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad