Διεθνής ποδηλατικός αγώνας στο Τυμπάκι

Ποδηλασία | 8 Οκτ 2020, 21:09

Διεθνής ποδηλατικός αγώνας αθλητών με αναπηρία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου.

Η ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει σχετικά με τη διεθνή διοργάνωση:

«Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ΕΑΟΜ ΑμεΑ σε συνεργασία την παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI και συνδιοργανωτή για ακόμα μια χρονιά την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, πραγματοποιεί τον επίσημο Διεθνή ποδηλατικό αγώνα αθλητών με αναπηρία “Festos European C1 Paracycling Cup” παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο αεροδρόμιο Τυμπακίου στις 10-11 Οκτωβρίου 2020 με την οργανωτική συμμετοχή από το Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ “Τάλως” και τη στήριξη της εταιρείας Μinoan Lines, της διοίκησης της Αεροπορικής μονάδας του Αεροδρομίου Τυμπακίου όπου και θα υλοποιηθεί ο αγώνας αυτός και του σωματείου γονέων και φίλων Ατόμων με αναπηρία νοτίου Κρήτης “Το Μέλλον”.

Πολύτιμη βοήθεια θα προσφερθεί από τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές Σαμαρείτες του τομέα Μοιρών καθώς και των τοπικών συλλόγων και οργανώσεων. Στον αγώνα αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες αθλητές αφού ταυτόχρονα γίνεται και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου και φυσικά σπουδαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο καθώς ο αγώνας ορίζεται ως open.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλισμένων των θυρών. Οι θεατές απαγορεύονται στις αγωνιστικές δραστηριότητες και θα ακολουθηθεί το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ποδηλασία Δρόμου 2020).»

Πρόγραμμα

karta antonis garden

Rabona ad