Διδάχτηκαν τα “μυστικά” του ταεκβοντό από έναν (δις) αργυρό Ολυμπιονίκη (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 23 Μαρτίου 2017, 14:16

Σε Ρέθυμνο και Χανιά βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που δίδαξε τα "μυστικά" του ταεκβοντό στους αθλητές των σωματείων της Κρήτης.

Ο ΑΣ Απόλλων Ρεθύμνης διοργάνωσε αγωνιστικό σεμινάριο ταεκβοντό στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέθυμνο και στο κλειστό του Ταυρωνίτη στα Χανιά με την παρουσία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να ξεχωρίζει.

Η ενημέρωση από τον ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Παρουσία του 2 φορές Αργυρού Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη πραγματοποιήθηκε αγωνιστικό σεμινάριο ταεκβοντο το οποίο διοργάνωσε ο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, στο Ρέθυμνο στις 18/3 στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για τους αθλητές των σωματείων ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ-ΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΑΣ ΑΓΩΓΗ-ΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ – ΑΣ ΜΟΙΡΩΝ – ΑΣ ΔΑΥΙΔ και στα Χανιά στις 19/3 στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνίτη για τους αθλητές των σωματείων ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ – ΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ – ΑΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ.

Πριν την έναρξη τον Ολυμπιονίκη βράβευσαν -για την επιτυχημένη αθλητική του πορεία στο αθλητισμό- ο Δήμος Πλατανιά, δια του προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου (ΝΠΔΔΔΠ), Σημαντηράκη Πολυχρόνη και τα αθλητικά σωματεία των Χανίων – Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Seminario Nikolaidis1

Seminario Nikolaidis2

Seminario Nikolaidis3

Seminario Nikolaidis4

Seminario Nikolaidis5

Seminario Nikolaidis6

Seminario Nikolaidis7

Seminario Nikolaidis8

Seminario Nikolaidis9

Seminario Nikolaidis10

Simantirakis Nikolaidis

 

 

karta antonis garden