Διαβουλεύσεων… συνέχεια για το μέλλον της Δόξας Δράμας

Super League 2 7 Ιουνίου 2021, 16:32

Σε διαδικασία διαβουλεύσεων για το πώς η ΠΑΕ θ’ αλλάξει χέρια και θα μπορέσει να παρουσιαστεί σε μια καλύτερη κατάσταση, αρχής γενομένης από την επόμενη χρονιά εξακολουθεί να βρίσκεται η Δόξα Δράμας.

Η επιτροπή μετόχων της ΠΑΕ δίνει στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό Ιρανοί επιχειρηματίες για την εμπλοκή τους στην ομάδα.

Η επιτροπή απευθυνόμενη προς τον νυν πρόεδρο, Αναστάσιο Καραγιαννίδη, ζητά λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία για το προφίλ των εν λόγω επιχειρηματιών…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την περασμένη Παρασκευή μέλη της Επιτροπής μας μαζί με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αναστάσιο Καραγιαννίδη.

Κατά τη συνάντηση, ο τελευταίος παρέθεσε οικονομικά στοιχεία, τα οποία είχαμε επανειλημμένως ζητήσει, σε σχέση με το άνοιγμα της ΠΑΕ μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι οφειλές της ΠΑΕ αφορούν υποχρεώσεις σε εφορία και ΕΦΚΑ (φετινές και περυσινές), οι οποίες είναι ρυθμισμένες μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οφειλόμενα στο αγωνιστικό τμήμα μέχρι την 30η Ιουνίου, καθώς και σε τρίτους.

Επίσης αναφέρθηκε από πλευράς του Προέδρου της ΠΑΕ ότι εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον Ιρανών επιχειρηματιών και ζητήθηκε από μέρους μας πληρέστερη ενημέρωση για το οικονομικό τους προφίλ. Άλλωστε, η Επιτροπή των μετόχων με όσους συνομίλησε είχε θέσει σε γνώση τους τα στοιχεία που ζητούσε από αυτούς, τα οποία είναι:

1) Ακριβής ανάλυση και περιγραφή της επαγγελματικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας κάθε ενδιαφερομένου, φυσικού προσώπου ή εταιρίας (τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες, έδρα, αριθμός απασχολούμενου εργατικού δυναμικού),

2) Εγγραφα από την πλευρά της ενδιαφερόμενης πλευράς, τα οποία θα αποδεικνύουν το οικονομικό καθεστώς της εταιρίας και του υπευθύνου της ή του φυσικού προσώπου, αν πρόκειται για τέτοιο ενδιαφερόμενο (εκκαθαριστικά και Ε1 εταιρίας και εκπροσώπου 3 τελευταίων ετών, τελευταίοι ισολογισμοί, ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα),

3) Επιχειρηματικό πλάνο, στο οποίο θα προσδιορίζεται το μπάτζετ του επόμενου έτους, τα προσδοκώμενα έσοδα (πηγές εσόδων και κατά προσέγγιση ποσά), καθώς και οι τρόποι κάλυψης τυχόν οικονομικής διαφοράς και

4) Περιγραφή (εγγράφως) της φιλοσοφίας επένδυσης στην ΠΑΕ.

Τέλος συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα της επικείμενης γενικής συνέλευσης των μετόχων».

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad