Διαθέσιμος ο Κοκκίνης

Χανιά | 9 Μαρτίου 2023, 16:12

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Ηρόδοτο τέθηκε ο Σωτήρης Κοκκίνης.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Χανίων, ο 23χρονος επιθετικός ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, αφήνοντας έτσι πίσω τον τραυματισμό του.

Μένει να φανεί έτσι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιποι (Μπάτζιος, Καμαρά, Ναζίμ, Ιατρούδης, Μαρτσάκης) που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς υπενθυμίζεται ότι για το λόγο αυτό άλλωστε δεν αγωνίστηκαν στο οικογενειακό διπλό απέναντι στην Κ19.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (12/3,14:45) με αντίπαλο τον Ηρόδοτο για την 14η αγωνιστική της SL2.

H προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, με τους Μαναρώλη, Λαμπράκη και τους ποδοσφαιριστές τους να δουλεύουν σκληρά ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κατοχής τακτικού στόχου. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Σωτήρης Κοκκίνης που ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση  έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (10/03), στις 10:30 στη Μ.Ελιά.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad