Διασυλλογικό και “Βενιζέλεια – Χανιά” για τον Ανδρικόπουλο

Στίβος | 10 Μαΐου 2023, 18:43

Το βλέμμα στραμμένο στα "Βενιζέλεια - Χανιά" έχει ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, Νίκος Ανδρικόπουλος.

KTEO Κρήτης

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες στην Ελλάδα που να περιλαμβάνουν τριπλούν. Στην κατηγορία Bronze είναι μόνο το μίτινγκ των Χανίων. Στόχος είναι μέσα από τις συμμετοχές σε μίτινγκ να χτιστεί μία καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της συνέχειας» είπε ο προπονητής του Ανδρικόπουλου, Δημήτρης Βασιλικός.

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του- αναφέρει σχετικά:

«Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα θα κάνει το πρώτο αγωνιστικό τεστ ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, έχει κλείσει μια σειρά από αγώνες μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Αμέσως μετά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ο Ανδρικόπουλος θα συνεχίσει την αγωνιστική δράση στο μίτινγκ των Χανίων “Βενιζέλεια – Χανιά” (28/05) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος στα “Παπαφλέσσεια” στην Καλαμάτα (31/05).

Στις αρχές Ιουνίου ο Ανδρικόπουλος θα ταξιδέψει στη Σλοβακία όπου θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Κόσιτσε (08/06). Ο 26χρονος έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο αθλητής βρίσκεται εντός πρόκρισης στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, καθώς είναι στην 31η θέση στο ράνκινγκ της διοργάνωσης με 36 αθλητές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad