Διαψεύδει η Παναχαϊκή για Σούλη

Super League 2 23 Ιανουαρίου 2023, 21:00

Η Παναχαϊκή – αφού έκανε γνωστό ότι δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου μετά από την ήττα από την Κηφισιά – διέψευσε και σενάρια που αφορούν τον προπονητή της.

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα τα χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο προπονητή να γνωστοποιεί στη διοίκηση ότι είχε προτάσεις άλλων ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες απέρριψε.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από ψευδή δημοσιεύματα και πληροφορίες που δεν έχουν βάση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει ότι ο προπονητής της ομάδας, έκανε γνωστό στη Διοίκηση ότι είχε δυο προτάσεις ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες μάλιστα και απέρριψε. Η ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία γνώση και ενημέρωση για πρόταση από άλλη ομάδα στον προπονητή.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά, το Σάββατο(14/01), ο προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Την Δευτέρα(16/01) ενημέρωσε στα αποδυτήρια οτι έχει παραιτηθεί αλλά αμέσως μετά την προπόνηση ανακάλεσε στα στελέχη της ΠΑΕ, πριν προλάβει να ενημερωθεί ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ.Πέτρος Σταθάκης και έκτοτε δεν υπήρξε καμία περαιτέρω συζήτηση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να «κόψει» το μέλλον και την πρόοδο σε κανένα από τα μέλη που ανήκουν στην οικογένειά της, αρκεί όλοι να φέρονται σαν μέλη αυτής της οικογένειας.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad