Διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 10 Μαΐου 2016, 18:43

Σε πρότυπα επαγγελματικών κατηγοριών η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους που θέλουν να καλύψουν τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν σταλθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05) στο e-mail του Γραφείου Τύπου της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ:

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, όπως αποστείλουν στο email του Γραφείο Τύπου της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, press@aeek-inka.gr, τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, Μέσο που εκπροσωπούν), προκειμένου να εκδοθούν οι διαπιστεύσεις για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με Π.Ο.Α., Άρη Ρεθύμνου και Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Οι διαπιστεύσεις θα είναι αριθμημένες, δε θα μεταβιβάζονται και θα παραδοθούν στους δικαιούχους (με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού, π.χ. δημοσιογραφική ταυτότητα) δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Π.Ο.Α. την Κυριακή 15 Μαΐου, στο γήπεδο των Μουρνιών ή στην περίπτωση συναδέλφων από ΜΜΕ της υπόλοιπης Κρήτης, κατόπιν συνεννόησης, θα αποσταλούν μέσω courier.

Τα ανωτέρω στοιχεία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαΐου.

Οι διαπιστεύσεις θα δοθούν ως εξής:

Τηλεόραση: Δύο διαπιστεύσεις (δημοσιογράφος/εικονολήπτης). Σε περίπτωση που χρειαστούν παραπάνω, αυτό θα γίνεται σε συνεννόηση με το Γραφείο Τύπου της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Ραδιόφωνο: Μία διαπίστευση.
Εφημερίδες: Μία διαπίστευση.
Web sites: Μία διαπίστευση.
Φωτογράφοι: Μία διαπίστευση (δηλώνουν το μέσο που εκπροσωπούν)

Σημειώνεται πως, λόγω αυστηρότητας του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου από πλευράς ΕΠΟ, αλλά και λόγω των μέτρων ασφαλείας που ορίζονται να ισχύουν, ουδείς δύναται να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη της παρούσης ή την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας Ένωσης (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΠΣΑΤ, κ.ο.κ.).

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad