Διαπιστεύσεις για Παναθηναϊκό

Πλατανιάς | 16 Αυγ 2016, 18:26

Σε έκδοση διαπιστεύσεων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προχωρά ο Πλατανιάς συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο που ακολούθησε την περσινή σεζόν με αντιπάλους τις "μεγάλες ομάδες" της κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, για το κυριακάτικο παιχνίδι ανακοινώνεται ότι οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στα Περβόλια με εξαίρεση τους συναδέλφους της NOVΑ, θα είναι διαπιστευμένοι.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:  

Διαπιστεύσεις για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου που θα καλύψουν την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League 2016-17 με τoν Παναθηναϊκό στα Περιβόλια (21/8/16, 19.15) θα προχωρήσει, με την σύμφωνη γνώμη του ΠΣΑΤ, σε έκδοση διαπιστεύσεων.

Τα αιτήματα θα πρέπει να σταλούν έως την Πέμπτη 18/8/16 και ώρα 15.00 στο fcplatanias@gmail.com και είναι ως εξής:

Τοπικά ΜΜΕ: εφημερίδες από δύο (2), sites από δύο (2), τηλεοπτικοί σταθμοί από μια (1), ραδιοφωνικοί σταθμοί από μια* (1*).

*Θα δοθούν δύο (2), μόνο στην περίπτωση που για την πραγματοποίηση της ραδιοφωνική μετάδοσης είναι αναγκαία η παρουσία τεχνικού.

ΜΜΕ Αθηνών: από μια (1).

Στην αίτηση θα αναγράφεται το όνομα του δημοσιογράφου και το μέσο στο οποίο εργάζεται, ενώ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τον χρόνο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που θα εργαστούν για την Nova.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad