Διακρίσεις στο 4ο Ε2 για τους τενίστες του ΟΑΧ

Τένις | 10 Αυγ 2016, 18:01

Τρεις συμμετοχές σε ημιτελικούς και αρκετές ακόμη σε προημιτελικούς κατάφεραν να σημειώσουν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Ε2 που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Θεσπρωτία και την Πάτρα.

Οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν σε σύνολο στις δεκατέσσερις, με τους Χανιώτες αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακρίνονται στα κυρίως ταμπλό όπου πήραν μέρος.

Ουσιαστικά και οι τρεις παρουσίες αθλητών του ΟΑΧ σε ημιτελικούς ήταν στα διπλά, από τον Βασίλη Βολτυράκη (φωτ.) και τον Γιώργο Ζερβό στα Α14Δ σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα αντίστοιχα και τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12Δ, επίσης στην Κέρκυρα. Οι τενίστες του ΟΑΧ είχαν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό χωρίς να τα καταφέρουν.

Από εκεί και πέρα, ο Ο.Α. Χανίων είχε τέσσερις παρουσίες σε προημιτελικούς που είναι οι εξής:

• Με τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12 (Κέρκυρα).
• Με τη Στέλλα Μαρινάκη στα Κ12 (Θεσσαλονίκη).
• Με τον Βασίλη Βολτυράκη στα Α14 (Θεσσαλονίκη).
• Και με τη Μύριαμ Μιουμπή στα Κ16 (Πάτρα).

Αναλυτικά, οι συμμετοχές του Ο.Α. Χανίων στο 4ο Ε2 είναι οι εξής:

Ευτύχης Βολτυράκης, Βασίλης Βολτυράκης, Στέλλα Μαρινάκη, Χρήστος Κασαπάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Στέλιος Ζερβός, Γιώργος Ζερβός, Μαριάννα Βοργιατζόγλου, Αντώνης Κωνστανταράκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Λευτέρης Χαλακατεβάκης, Βασιλική Μπαλάσκα, Αλέξανδρος Διγενάκης και Μύριαμ Μιουμπή. 

karta antonis garden

Rabona ad